Προϊόντα

Φωτοβολταϊκά πλαίσια

Conergy

Οι φωτοβολταϊκές γεννήτριες Conergy είναι ιδανικές για μεγάλα διασυνδεδεμένα Φ/Β συστήματα καθώς και για ειδικές εφαρμογές. Οι εξαιρετικά ισχυρές και αξιόπιστες αυτές φωτοβολταϊκές γεννήτριες είναι φτιαγμένες από υψηλής απόδοσης μονοκρυσταλλικές και πολυκρυσταλλικές κυψέλες.

Solydra

solyndraΤα κυλινδρικά φωτοβολταϊκά συστήματα λεπτής μεμβράνης της Solyndra είναι σχεδιασμένα για να παράγουν περισσότερο ηλεκτρισμό σε ετήσια βάση από τα τυπικά πάνελ και παράλληλα απαιτούν πολύ χαμηλότερο κόστος εγκατάστασης από τις συμβατικές τεχνολογίες επίπεδων φωτοβολταϊκών πάνελ. Όταν εγκαθίστανται μαζί με ανακλαστική μεμβράνη οροφής, βελτιστοποιείται ο ηλεκτρισμός που παράγεται από τα φωτοβολταϊκά συστήματα της Solyndra και μειώνεται το συνολικό κόστος εγκατάστασης.

Sanyo

sanyoΤο υβριδικό πάνελ της Εταιρίας Sanyo solar αποτελείται από δύο στρώσεις αμορφου πυριτίου και ενδιάμεσα μία στρώση μονοκρυσταλλικού, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα αυτής της τεχνολογίας είναι ο μεγάλος βαθμός απόδοσης το πλαισίου που φτάνει στο 19,7% και η μεγάλη απόδοση σε υψηλές θερμοκρασίες.

Schüco

schucoΤα Φ/Β πλαίσια της Schueco χαρακτηρίζονται από υψηλές αποδόσεις. Αποτελούνται από 3 σειρές την Standard, Premium και Prosol. Η απόκλιση της ισχύος τους είναι μόνο θετική (από 0 εως +5%). Όλα τα πλαίσια της Schueco υπόκεινται σε αυστηρούς ελέγχους και τα αποτελέσματα αυτών αναγράφονται ξεχωριστά σε κάθε πλαίσιο καθώς και στη συσκευασία του.Η Schueco προσφέρει διευρυμένη εγγύηση απόδοσης 25 χρόνων σε όλα της τα Standard και Premium Line Φ/Β πλαίσια, και 20 χρόνια εγγύηση απόδοσης για τα thin film.

Scheuten

scheutenΗ Εταιρία Scheuten Solar είναι μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρία στο χώρο των φωτοβολταϊκών πανέλων, έχει ιδιόκτητο εργοστάσιο κατασκευής κυψελών στο Gelsenkirchen, δυναμικότητας 60 MWp. Όλες οι διαδικασίες παραγωγής είναι πιστοποιημένες με συστήματα ποιοτικής διαχείρισης ISO 9001:2000 καθώς και με ISO 14001:2004.

Upsolar

upslorΗ ποιότητα Upsolar διασφαλίζεται από ειδικούς ελέγχους που γίνονται σε κάθε στάδιο της διαδικασίας κατασκευής, καθώς και από τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλλονται στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης. Η Upsolar συνδυάζει με μοναδικό τρόπο την κορυφαία ποιότητα κατασκευής και την τεχνογνωσία αιχμής. Προκειμένου να διασφαλίσει την αξιοπιστία των εγγυήσεων μακροπρόθεσμα, σε βάθος 10 και 25 ετών, η Upsolar προσφέρει διπλή εγγύηση: όλα τα προϊόντα μας καλύπτονται από συμβατική εγγύηση που παρέχεται από κοινού από την Upsolar και τον εταίρο κάθετης ενοποίησης που έχει ανάλαβει την κατασκευή. Αυτές οι δύο εγγυήσεις είναι ισότιμες και έχουν ανεξάρτητη νομική ισχύ. Η Upsolar παρέχει διεθνή εγγύηση κύρους, που καλύπτει την ποιότητα, την αστική ευθύνη και τα τυχόν ελαττώματα στην κατασκευή του προϊόντος. Εάν εντοπιστεί οποιοδήποτε ελάττωμα στην ποιότητα του προϊόντος, η ασφάλεια θα παρέχει αποζημίωση για τα ελαττωματικά προϊόντα, αλλά και θα καλύψει τα διαφυγόντα κέρδη που ενδεχομένως να προκληθούν από την απώλεια παραγωγής ενέργειας κατά το χρονικό διάστημα που θα απαιτηθεί για την αντικατάσταση.

Bosch

Η BOSCH-solar energy είναι το νέο τμήμα του Ομίλου της BOSCH και οι κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται στο Erfurt της Γερμανίας.Η BOSCH παράγει υψηλής ποιότητας ηλιακές κυψέλες και φωτοβολταϊκά με μεγάλη ετήσια απόδοση ενέργειας ακόμα και σε επίπεδα μέτριας ηλιοφάνειας. Οι σύγχρονες γραμμές παραγωγής της BOSCH καθώς και τα αυστηρότερα συστήματα αυτόματου ελέγχου που χρησιμοποιεί εξασφαλίζουν την απαράμιλλη ποιότητα των προϊόντων της.

Renesola


Τα φωτοβολταϊκά πλαίσια είναι του κινέζικου ενεργειακού ομίλου Renesola.H Renesola ,στην οποία ανήκει και η JCsolar, αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές φωτοβολταϊκών παγκοσμίως και είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο του NASDAQ.Η Renesola έχει καθετοποιημένη παραγωγή με συνέπεια την σταθερή ποιότητα και την βέλτιστη αξιοπιστία. Μέσω των θυγατρικών της εταιρειών αναλαμβάνει να μετατρέψει το πυρίτιο σε υψηλής ποιότητας φωτοβολταϊκό πάνελ. Αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτεί ηλιακών κυψελών και πελάτες της είναι εταιρείες όπως η BP, SUNTECH...

 Luxor

H Luxor αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές εταιρείες του χώρου. Με εγκατεστημένη ισχύ πάνω από 60 MWp κατέχει ήδη σημαντικό μερίδιο της αγοράς σε Γερμανία ,Ισπανία ,Ιταλία και Κορέα. 

Έχουν πιστοποιημένη απόδοση κυψέλης 17%(ΤUV,ISE).Οι connectors είναι αποκλειστικά επώνυμων εταιρειών(ηλεκτρολογική σύνδεση MC4). Τα συγκεκριμένα φωτοβολταϊκά πλαίσια έχουν πολλά πλεονεκτήματα όπως:
1. την θετική ανοχή στην ισχύ (+6.5 watt)  που εκτινάσσουν την ήδη
υψηλή απόδοση από το 14.09% στο 14.60% 
2.  την υψηλή τάση ανοιχτοκυκλώματος που δίνει τιμές στο εκμεταλλεύσιμο εύρος του ιχνηλάτη βέλτιστης ισχύος ειδικά κατάλληλο για περιοχές με υψηλές θερμοκρασίες σαν την Ελλάδα.
3.  Το χαμηλό ονομαστικό ρεύμα που επιτρέπει την σύνδεση παράλληλων string με τον αντιστροφέα για βέλτιστη χωροθέτησησυνδεσμολογία  
4. Το μεγάλο μέγεθος κυψέλης(1.65mm) 
 5. Το μικρό μέγεθος και βάρος

 

Yingli

 H Yingli Solar (NYSE:YGE) συγκαταλέγεται στους κορυφαίους κατασκευαστές φωτοβολταϊκών πάνελ στον κόσμο. Με πλήρη καθετοποίηση σε όλο το κύκλωμα παραγωγής, από την επεξεργασία της πρώτης ύλης του πυριτίου και την παρασκευή των ingots, τον τεμαχισμό τους σε wafers, τη δημιουργία cells και έως την κατασκευή PV modules η Yingli Solar, επενδύοντας διαρκώς σε έρευνα και ανάπτυξη, έχει τον απόλυτο έλεγχο της ποιότητας. Ετσι μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα εξαιρετικά μακράς διάρκειας ζωής και σταθερά υψηλής απόδοσης σε συνδυασμό και με την 25ετή εγγύηση* που τα συνοδεύει. Με έδρα το Baoding της Κίνας, απασχολεί περισσότερους από 6000 εργαζόμενους, διαθέτει τοπικά γραφεία σε 10 σημεία του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, και η ετήσια παραγωγή για το 2009 έφτασε τα 600MW.

Αντιστροφείς

SMA

smaΗ εταιρεία θεωρείται πρωτοπόρος στον τομέα των φωτοβολταϊκών συστημάτων, με τεχνογνωσία πάνω από 20 έτη στην ανάπτυξη και κατασκευή τεχνολογίας συστημάτων για φωτοβολταϊκές και σύνθετες εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας. Με5 χρόνια εγγύηση και δυνατότητα επέκτασης η SMA προσφέρει τα πιο αξιόπιστα συστήµατα ασφαλείας που κυκλοφορούν σήµερα στην αγορά.

Kaco

kacoH Γερμανική εταιρία Kaco GmbH με την εδρα της στην Γερμανία, ειδικεύετε σε όλους τους τύπους inverter και εξαρτήματα για Φ/Β συστήματα. Η Kaco είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές inverter,έχοντας παραδώσει αντιστροφείς πάνω από 2 Gigawatt από το 1999.

 

Platinum

platinumΗ εταιρία DIEHL AKO περιλαμβάνει Μετατροπείς Ισχύος (Inverter) που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες οποιασδήποτε εγκατάστασης προσφέροντας προϊόντα με ή χωρίς Μετασχηματιστή καθώς και μονοφασικούς ή τριφασικούς Μετατροπείς. Τα προϊόντα καλύπτονται με 24ωρο service για όλη την Ελλάδα με εξειδικευμένους και άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς σε πανελλήνιο δίκτυο και με μόνιμη παρακαταθήκη προϊόντων για την άμεση αντιμετώπιση πιθανής δυσλειτουργίας κάποιου προϊόντος.

Siemens

Κορυφαίες επιδόσεις με τη νέα σειρά φωτοβολταϊκών inverter.

Άριστη αξιοποίηση της ηλιακής ενέργειας. Η φύση μας δείχνει πως μπορεί να λειτουργήσει ιδανικά αυτή η αρχή κάτι που βρίσκει εφαρμογή στο φωτοβολταϊκό σας σύστημα με στους φωτοβολταϊκούς μετατροπείς της σειράς SINVERT.   
Ως πρωτοπόροι στον τομέα των φωτοβαλταϊκών, παραμένοντας στην αιχμή της τεχνολογίας σε παγκόσμιο επίπεδο, λειτουργούμε ως συνεργάτες με στόχο την ανάδειξη της ηλιακής ενέργειας σε παράγοντα της επιτυχίας σας.
Με τη νέα σειρά SINVERT inverter επιλέγετε από την πρώτη στιγμή κορυφαίο βαθμό απόδοσης 98% , μεγαλύτερη ασφάλεια και αξιοπιστία. Παράλληλα η σειρά SINVERT διαθέτει ποικιλία επιλογών και λογισμικό φιλικό προς το χρήστη με στόχο να καλύπτει τις ειδικές (τοπικές) διατάξεις σύνδεσης. Επιπλέον έχει βασιστεί στα εξελιγμένα και δοκιμασμένα στην πράξη τυποποιημένα βιομηχανικά προϊόντα της Siemens και χρησιμοποιείτε σήμερα παγκοσμίως σε πολλά και μεγάλα πάρκα.        
Τα οφέλη σας:
• Βελτιστοποίηση της αποδοτικότητας
• Ελαχιστοποίηση των εξόδων συντήρησης
• Μεγάλη διάρκεια ζωής
• Μεγαλύτερη απόδοση

Kostal

O Kostal PIKO 10.1 είναι τριφασικός με μέγιστη  απόδοση 96%.Περιέχει όλες τις απαιτούμενες διατάξεις προστασίας (προστασία αντίστροφης πολικότητας, αυτόματης απόζευξης, επιτήρηση σφάλματος) . Είναι τεχνολογίας ΤL (χωρίς μετασχηματιστή) και ακολουθεί την οδηγία VDE 01261-1:2006-02.Επιπλέον έχει ενσωματωμένο σύστημα ασύρματης επικοινωνίας και σύστημα καταγραφής δεδομένων.

 

Σταθερά και κινητά συστήματα στήριξης

ALUMIL SOLAR

alumilsolarΥψηλής ποιότητας και αντοχής στηρίγματα αλουμινίνου για φωτοβολταϊκά πάνελ. Παρέχει στηρίγματα αλουμινίου (μελλοντικά και χάλυβα) για όλους τους τύπους φωτοβολταϊκών (Φ/Β) πλαισίων . Τα στηρίγματα έχουν πιστοποιηθεί για τις χειρότερες καιρικές συνθήκες και σεισμικές καταπονήσεις (TUV Hellas)

Hilti

hiltiΗ Ελβετική Εταιρία Hilti είναι εξειδικευμένη σε εγκαταστάσεις στήριξης φωτοβολταικών πλαισίων, έχει μεγάλη γκάμα λύσεων που επιτρέπει ευελιξία σε οποιαδήποτε εφαρμογή στήριξης.

 

Schletter

schletterΤα προϊόντα της Γερμανικής Εταιρίας Schletter GmbH, αναπτύσσει και παράγει τα πλέον μοντέρνα συστήματα στήριξης φωτοβολταϊκών πλαισίων και υπερσύγχρονα προϊόντα από αλουμίνιο και ανοξείδωτο χάλυβα, για την στήριξη των Φ/Β πλαισίων.


K2

k2Τα προϊόντα της Γερμανικής Εταιρίας Κ2 Systems είναι υψηλής ποιότητας και παρέχουν τη δυνατότητα εξαιρετικά γρήγορης, απλής και οικονομικής εγκατάστασης φωτοβολταϊκών στοιχείων σε επίπεδες επιφάνειες και επιφάνειες με ελαφριά κλίση, στέγες με κεραμίδια ή κυματοειδής στέγες.

 

Mechatron

mechatronΤο σύστημαATLASαποτελεί ένα καινοτόμο προϊόν,ανεπτυγμένο αποκλειστικά από την Mechatron,αξιοποιώντας την μακροχρόνια πείρα της εταιρείας στην επιτυχημένηυλοποίηση απαιτητικών βιομηχανικών συστημάτων. Η μεγιστοποίησητης παραγόμενης ενέργεια σε συνδυασμό με τηνμικρή αύξησητου κόστουςέναντι των σταθερών συστημάτων, πολλαπλασιάζουντα οφέλη της επένδυσης καθιστώντας το σύστημαATLASαπαραίτητο στις σύγχρονες εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών σταθμών. ΗσειράATLASπέρα από σύστημα παρακολούθησης τηςτροχιάς του ήλιου, είναι ταυτόχρονα και μια ολοκληρωμένη πρότασηυλοποίησης φωτοβολταϊκών σταθμών. Φωτοβολταϊκά στοιχεία, invertersκαι μικροϋλικά από διάφορους κατασκευαστές συνδυάζονται εύκολα καισυνθέτουν τηλύση με τον μεγαλύτερο βαθμό τυποποίησης στηναγορά.